REBT PRIDRUŽENI TRENING CENTAR INSTITUTA ALBERT ELIS IZ NJUJORKA

Edukativni centar akreditovan od strane Instituta Albert Elis za obavljanje edukacije iz racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije.

O REBT centru

REBT pridruženi trening centar Instituta Albert Elis iz Njujorka je edukativni centar koji je od 1998. godine akreditovan od strane Instituta Albert Elis za obavljanje edukacije iz racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije koja vodi do zvanja kvalifikovanog RE&KBT terapeuta i statusa „Associate Fellow of Albert Ellis Institute“. Edukacija obuhvata tri nivoa: Primarni sertifikat (Primary Certificate), Napredni sertifikat (Advanced Certificate) i Pridruženi saradnik Instituta Albert Elis (Associate Fellow of Albert Ellis Institute). Za proteklih 20 godina preko 900 polaznika završilo je primarni nivo edukacije, a preko 700 napredni nivo. Sedamdeset naših polaznika postali su kvalifikovani RE&KBT psihoterapeuti sa statusom „Associate Fellow of Albert Ellis Institute“. REBT pridruženi trening centar Instituta Albert Elis edini je akreditovani trening centar Instituta Albert Elis u Srbiji i na prostorima bivše Jugoslavije.

Institut Albert Elis

Institut Albert Elis je renomirana obrazovna ustanova za edukaciju iz racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije, koju je 1959. godine osnovao Dr Albert Elis, utemeljivač kognitivno-bihejvioralnog pristupa u psihoterapiji. Od 1968. godine Institut Albert Elis je pod upravom USNY (University of the State of New York). Edukacija Instituta Albert Elis je akreditovana od strane Američke psihološke asocijacije, Nacionalne uprave sertifikovanih savetnika i Nacionalne asocijacije socijalnih radnika u Americi. Više od 55 godina Institut Albert Elis je ustanova koja brine o razvoju i širenju REBT/KBT-a organizovanjem treninga, sprovođenjem istraživačkih projekata i uspostavljanjem mreže pridruženih trening centara. Zahvaljujući mreži koju čine 23 pridružena trening centra edukacija iz RE&KBT je dostupna širom sveta, uključujući zemlje Evrope, Azije, Amerike i Australije.

Comments are closed.

 • REBT CENTAR

  REBT pridruženi trening centar Instituta Albert Elis iz Njujorka je edukativni centar akreditovan od strane Instituta Albert Elis za obavljanje edukacije iz racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije koja vodi do zvanja kvalifikovanog RE&KBT terapeuta i statusa „Associate Fellow of Albert Ellis Institute“.

 • Stay Connected

 • SEMINARI

  15.-16. septembar 2018.
  Prof. Windy Dryden, Ph.D.

  Very Brieff Cognitive–Behavioral Coaching

  22.-23. septembar 2018.
  Kristene Doyle, Ph.D.

  REBT/CBT for Individuals With Eating and Body Image Problems

  Program seminara